Tag: , , , , ,

Wakil Bupati Sukabumi: 2017 Sukabumi akan Maju Pesat

Dialo Hari Air di Sukabumi BOGOR-KITA.com –  Sukabumi nu urang, keur urang jeung anak incu urang. Demikian kata Wakil Bupati Sukabumi, Akhmad Jajuli saat...